Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

Julianus inkaso pateiktas atsakymas.

Laba diena,
informuojame, jog UAB Julianus Inkaso ir UAB Stova sudarė Tarpininkavimo dėl skolos išieškojimo sutartį Nr. 00153-03-166-1Parkom, kurios pagrindu UAB Stova įgaliojo UAB Julianus Inkaso atstovauti UAB Stova sugrąžinant pradelstus turtinius reikalavimus. 2022-12-20 UAB Stova kreipėsi dėl transporto priemonės vals. nr. KEA714 skolos išieškojimo. Pradėjus vykdyti ikiteisminį skolos išieškojimą buvo pareikštas reikalavimas padengti skolos administravimo išlaidas.
Informuojame, jog šiai dienai ikiteisminis skolos išieškojimas nėra vykdomas Pareiškėjo vardu, kadangi 2023-01-27 UAB Stova atšaukė skolos išieškojimą. UAB Julianus Inkaso pretenzijų nebeturi, prašome bendrauti tiesiogiai su UAB Stova.

Pagarbiai,
UAB Julianus Inkaso

Laba diena,
Informuojame, kad Lietuvos antstolių rūmai, užtikrinantys antstolių profesinę savivaldą, kontroliuoja, kaip antstoliai bei antstolių padėjėjai laikosi Antstolių įstatymo, Sprendimų vykdymo instrukcijos, Antstolių profesinės etikos kodekso, kitų Teisingumo ministro tvirtinamų tesiės aktų, reglamentuojančių antstolių veiklą, ir vykdymo išlaidų išieškojimo tvarkos, nesusijusios su vykdymo išlaidų dydžio apskaičiavimu.
Susipažinus su skunde išdėstytomis aplinkybėmis, pastebėtina, kad iš esmės reiškiami nusiskundimai dėl įmonės UAB Julianus Inkaso veiksmų. Atsižvelgiant į tai, pažymėtina, kad Lietuvos antstolių rūmai nekontroliuoja skolų išieškojimo įmonių veiksmų ir neturi kompetencijos vertinti jų atliekamų veiksmų. Dėl šios priežasties, rekomenduojame kreiptis tiesiogiai į skunde minimą įmonę UAB Julianus Inkaso arba minimą įmonę UAB Stova.
Pagarbiai,
Asociacija Lietuvos antstolių rūmai