Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

UAB "VS FITNESS" pateiktas atsakymas.


Vadovaudamiesi šiuo metu turima informacija iš Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos, informuojame, kad sporto klubo narystės nebus stabdomos ir galios toliau, pagal sporto klubo paslaugų sutarties sąlygas:
Ar vartotojas gali nutraukti sutartį dėl paslaugų (maitinimo, grožio, apgyvendinimo, renginių, sporto klubų, laisvalaiko ir pan.), kurių suteikimui reikalingas Galimybių pasas?

Tais atvejais, kai vartotojai paslaugą buvo iš anksto įsigiję, tačiau dėl to, kad neturi Galimybių paso įsigyta paslauga negali pasinaudoti, Tarnyba skatina vartotojus ir paslaugų teikėjus ieškoti kompromiso dėl paslaugų keitimo, atidėjimo ar kt. varianto, o sutarties nutraukimą naudoti tik kaip galutinę priemonę, neradus kitų bendrai priimtinų sprendimų. Tačiau jeigu vartotojai, vis dėlto, nori ir nutraukti paslaugų teikimo sutartį, turėtų vadovautis sutartyje numatytomis sąlygomis.
Sudarydami naujas paslaugų teikimo sutartis, vartotojai turėtų atsižvelgti į esančius bei galimus su Covid-19 pandemijos valdymu susijusius apribojimus bei įvertinti savo galimybes pasinaudoti paslaugomis neturint Galimybių paso. Verslininkai taip pat skatinami įvertinti paslaugų teikimo sąlygas bei, teikdami ikisutartinę informaciją, įspėti vartotojus apie galimus reikalavimus paslaugų teikimui.
Informuojame, kad jeigu vartotojas, jau žinodamas apie esančius bei galimus su Covid -19 pandemijos valdymu susijusius apribojimus iš įvarių viešai skelbiamų šaltinių (tiek iš žiniasklaidos, tiek iš paslaugų teikėjų viešai skelbiamos informacijos) paslaugos įsigijimo metu, įsigyja paslaugą ir vėliau reikalauja pinigų grąžinimo, savo reikalavimą grįsdamas negalėjimu paslauga pasinaudoti dėl Galimybių paso, tokiu atveju turėtų būti vadovaujamasi sudarytos sutarties sąlygomis, t. y. vartotojas galėtų susigrąžinti už paslaugą sumokėtus pinigus, jeigu tokia galimybė yra numatyta sudarytos sutarties sąlygose.
Galimybių pasas yra priemonė kovoje su pandemija, kuria siekiama greičiau grįžti prie visiems įprastų gyvenimo sąlygų. Galimybių pasas yra prieinamas visiems tam tikrus kriterijus atitinkantiems asmenims. Daugiau informacijos apie Galimybių pasą bei taikomas išimtis: https://koronastop.lrv.lt/
Šaltinis: https://www.vvtat.lt/d.u.k./598#c-5/t-219

Visa ši informacija bei sąlygos buvo pateiktos visiems VS-Express 24/7 Klientams, elektroniniu paštu net keletą kartų.
Prisegame dokumentą (Priedas Nr.1) su visa naujausia informacija, kuri buvo pateikta Klientams. Pranešime yra pateikiami punktai ir atsakymai liečiantys privatumo politiką, duomenų saugojimą ir kokiais LR Vyriausybės nutarimais vykdoma UAB "VS-Fitness" įmonės veikla nuo 2021-09-13d.