Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

Omniva LT UAB pateiktas atsakymas.

Laba diena,

Pagal Lietuvos Respublikos nesąžiningos komercinės veiklos vartotojams draudimo įstatymą, klaidinanti komercinė veikla yra: klaidinantys veiksmai arba klaidinantis informacijos neatskleidimas (4 str.), o komercinė veikla yra nesąžininga, jeigu ji neatitinka profesinio atidumo reikalavimų.

„Omniva LT”, nepažeisdama nesąžiningos komercinės veiklos, vartotojų teisių apsaugos ar kitų teisės aktų, taiko skirtingą kainodarą, kuri priklauso nuo paslaugos užsakymo vietos. Kainos, registruojant siuntą e-savitarnoje www.omniva.lt arba www.mano.omniva.lt, yra žemesnės. Taip skatinama naudotis e-savitarnos paslaugomis ir registruoti siuntas internetu, siekiant mažinti eiles prie paštomatų, dėl to ir klientai gali operatyviau naudotis mūsų paslaugomis.

Apie taikomą skirtingą kainodaros politiką lankytojus informuojame interneto svetainėje https://www.omniva.lt/privatus/pagalba/salygos_ir_kainos

Ši informacija yra viešai skelbiama ir visiems lengvai pasiekiama. Atsižvelgiant į tai, „Omniva LT” nevykdo klaidinančios ar nesąžiningos komercinės veiklos vartotojų atžvilgiu.