Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

Klaipėdos civilinės metrikacijos ir registracijos skyrius pateiktas atsakymas.

Pareiškėjai Ernestai Juškaitei 2021 m. birželio 9 d. buvo išsiųstas Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos ir registracijos skyriaus atsakymas Nr. CM5-627, kuriame buvo nurodyti teisės aktai ir juose nustatyti reikalavimai dėl prašymų ir dokumentų pateikimo, taip pat, išaiškinti atsisakymo tenkinti pareiškėjos prašymus teisiniai pagrindai bei atsakymo apskundimo tvarka. Kartu su atsakymu pareiškėjai išsiųstas parengtas raštas Valstybinei mokesčių inspekcijai dėl sumokėto valstybės rinkliavos mokesčio 8,70 Eur gražinimo, kadangi paslauga nebuvo suteikta. Gražintos pareiškėjai ir jos pridėtų dokumentų kopijos (netvirtintos).
Šiame skyriaus atsakyme yra atsakyta ir į visus pareiškėjos skunde keliamus klausimus, todėl papildomų paaiškinimų neturime (atsakymo kopijos nepridedame dėl asmens duomenų apsaugos).
Pareiškėjai Ernestai Juškaitei pašalinus nurodytus skyriaus atsakyme trūkumus teikiant prašymą (us) išduoti jos gimimo akto įrašą liudijantį išrašą, nuorašą bei kopiją ir reikiamus dokumentus, neatsisakome jį (juos) tenkinti.

Pagarbai
Gražina Misevičienė
Civilinės metrikacijos ir registracijos
skyriaus vedėja