Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

Modernu.lt pateiktas atsakymas.

Sveiki Dalia,

Gavus apmokėjimą, automatiškai išsiunčiamas užsakymas mūsų užsienio tiekimo partneriams, kurie prekę išsiunčia tiesiai jums.

Ačiū, kad perkate. Ypač paklausių ir išskirtinių prekių nemokamas pristatymas, kaip ir nurodyta modernu.lt svetainėje, bei jūsų gautame el. pašto laiške - apie sėkmingą užsakymo priėmimą, trunka apie 10-30 darbo dienų.

Jūsų užsakymą gavome sausio 3 dieną, tad iki dabar yra praėję tik 17 darbo dienų, taip kad pristatymo laikas neviršija numatytų terminų.

Jūsų siunta jums bus pristatyta sutartyje numatytų terminų ribose, dėkojame jums už kantrybę ir supratingumą. Apie prekės atsiėmimą būsite informuoti SMS žinute.

Primename: Jog dėl pasaulyje siaučiančios CoVid-19 pandemijos, tarptautinės pervežimo įmonės šiuo metu patiria nenumatytų sunkumų, ko pasekoje dėl nuo mūsų nepriklausančių aplinkybių, jūsų siuntos pristatymas, gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

Jūsų siunta yra tranzite ir jau keliauja pas jus, iš Estijos į jūsų artimiausia Omniva paštomatą, todėl siuntos nėra galimybės atšaukti, tačiau gave prekę, ją grąžinti arba peradresuoti mums galėsite per 14 dienų.

2021-01-22 19:43 - EETLLH, The item was sent to the destination country
2021-01-22 18:39 - EETLLH, The item arrived at the office of exchange of origin country


Norint prekę peradresuoti, gavę SMS žinutę iš UAB OMNIVA apie prekės atsiėmimą, susisiekite su Omnivos klientų aptarnavimo centru, numeriu +370 700 55077, pasirinkite, jog norite peradresuoti siuntą, bei nurodykite siuntos sekimo numerį: RO490687056EE ir prekę peradresuokite žemiau nurodytu adresu:

Kauno IKI Ateities paštomatas
Ateities pl., 4A
Kauno m.
UAB Omniva paštomatas

Gavėjo telefono nr. nurodykite: 867995490
El. Paštą: info@modernu.lt

Būtinai nurodykite savo vardą ir pavardę, kad žinotume kas siunčia.

Prie laiško prisegame prekės grąžinimo formą, gavę prekę užpildykite formą, pasirašykite ir atsiųskite mums el. paštu info@modernu.lt
Gavę užpildytą formą, bei grąžintiną prekę, pervesime jums priklausančius pinigus.

AČIŪ, kad esate su mumis
Geriausi linkėjimai - Modernu.lt komanda