Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

UAB Servico (administratoriai) pateiktas atsakymas.

Laba diena,

Pateikiame atsakymus į Jūsų užduotus klausimus eilės tvarka:
1. Pažymime, UAB „Servico“ administruoja M. Mažvydo g. 10 vadovaudamasi namo administravimo ir kitų paslaugų teikimo sutartimi Nr. 2011-03-08/30 Vilnius, kovo mėn. 8 d. ir paslaugas teikia pagal priedas Nr. 2 „Sutarties pagrindu teikiamų Paslaugų detalizavimas ir tarifai“. Pastabos sąskaitose įdedamos laikinam laikotarpiui, klientų informavimui, vėliau automatiškai išnyksta. Gal galite patikslinti kokias konkrečiai pastabas minite savo laiške? Ar galite pridėti iškarpą? Taip pat informuojame, jog įvykus vadybininkų pasikeitimui, Jūsų atžvilgiu nebuvo vykdomos papildomos mokestinės korekcijos.
2. Dėl namo administratoriaus pasirinkimo/keitimo tvarkos proceso išaiškinimo, Jums reikėtų kreiptis į Vilniaus miesto savivaldybės Būsto administravimo skyrių.
Prisegtuke pridedame paslaugų sutarties iškarpą su eilutės Administravimas tarifo išaiškinimu. Pažymime, kad vadovaujantis Butų ir kitų patalpų savininkų bendrosios nuosavybės administravimo nuostatais pagrindinis UAB „Servico“ kaip administratoriaus uždavinys yra įgyvendinti Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų nustatytus privalomuosius reikalavimus, susijusius su daugiabučio namo bendrojo naudojimo objektų naudojimu ir priežiūra.
Atsiprašome Jūsų už patirtus nepatogumus, tikimės konstruktyvaus tolimesnio bendradarbiavimo.