Mes naudojame slapukus ('cookies'). Naršydami jus sutinkate su slapukų naudojimu.

Sutinku su naudojimu Sužinoti daugiau
Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija

VAKARŲ MEGRAME, UAB pateiktas atsakymas.

Sveiki, paslauga suteikta 2022 03 21 dieną.
Pagarbiai, UAB"Vakarų Megrame"

Nacionalinės vartotojų konfederacijos pateiktas atsakymas.



Laba diena,



Aplinkos ministerija 2022 m. kovo 22 d. gavo Lietuvos nacionalinės vartotojų federacijos paklausimą.

Lietuvos Respublikos viešojo administravimo įstatymo 11 straipsnio 4 dalyje nustatyta, kad, jeigu viešojo administravimo subjektas pagal kompetenciją negali spręsti prašyme ar skunde išdėstytų klausimų ar priimti administracinės procedūros sprendimo dėl prašyme ar skunde išdėstyto klausimo, jis jo nenagrinėja ir ne vėliau kaip per 5 darbo dienas nuo prašymo ar skundo gavimo dienos persiunčia jį kompetentingam viešojo administravimo subjektui, ir apie tai praneša asmeniui.

Atsižvelgdami į tai, kas išdėstyta, persiunčiame Jums, Valstybine vartotojų teisių apsaugos tarnyba, paklausimą, kad pagal kompetenciją priimtumėte sprendimus ir atsakytumėte Lietuvos nacionalinei vartotojų federacijai.
Šis atsakymas per vieną mėnesį nuo jo gavimo gali būti skundžiamas Administracinių bylų teisenos įstatyme, Ikiteisminio administracinių ginčų nagrinėjimo tvarkos įstatyme nustatyta tvarka Lietuvos administracinių ginčų komisijai (Vilniaus g. 27, 01402 Vilnius) ar Administracinių bylų teisenos įstatyme nustatyta tvarka Vilniaus apygardos administraciniam teismui (Žygimantų g. 2, 01102 Vilnius).

Pagarbiai

Renata Bezborodienė

Dokumentų valdymo ir asmenų aptarnavimo skyriaus vyr. specialistė

Tel. 8 669 48503

El. paštas renata.bezborodiene@am.lt